Info om vores stamhold

Fra august 2023 er der på STU Roskilde 4 stamhold. Stamholdene er opdelt efter kognitive formåen og er målrettet til forskellige undervisnings og støtte behov og interesser. Du kan læse mere under de enkelte stamholds beskrivelser.

Vi hjælper med at finde det rigtige hold

Det kan måske være svært at vide, hvilket Stamhold der er det rigtige for dig. Derfor er der også fri mulighed for, at du kan skifte til et andet Stamhold, hvis du finder ud af, at du har valgt forkert i første omgang.

Læs mere om vores stamhold her på siden.

Vores Stamhold er opkaldt efter den bygning undervisningen finder sted i. Det gør det nemmere for dig, at finde lige netop dit Stamhold, når du begynder undervisning på STU Roskilde.

Stamhold

Stamhold 3A

Stamhold 3A henvender sig til unge, der har brug for moderat til massiv støtte i dagligdagen. Det vil sige, unge der har forskellige former for fysiske og kognitive indlærings og funktionsnedsættelser, samt nogle med et begrænset talesprog.

Stamhold 3A

Stamhold 1C

Stamhold 1C henvender sig især til dig, der har særlige behov og har udfordringer inden for fx autismeområdet, ADHD, er ordblind og eller har indlærings vanskeligheder mv.

På Stamhold 1C er der mulighed for at udvikle sig i et trygt og anerkendende ungdomsmiljø, hvor der bliver lagt vægt på, at du udvikler din selvforståelse og relationer til andre mennesker.

Stamhold 1C

Stamhold 7B

Stamhold 7B henvender sig til dig med autismespektrumforstyrrelser, ADHD og eller psykiske diagnoser, og som er undervisningsparat.

Når du starter på linjen har du typisk en faglig viden, der ligger omkring 7.-9. klasses niveau. Du har måske allerede været startet på en anden ungdomsuddannelse, men har brug for at starte på en frisk i trygge rammer.

Stamhold 7B

Stamhold 7A

Stamhold 7A henvender sig til dig med autismespektrumforstyrrelser, ADHD og eller psykiske diagnoser.

Stamhold 7A er til dig der vil have en praktisk rettet STU,  og som har interesse for og ønsker at arbejde med hænderne. 

Stamhold 6A/7A