Info om vores stamhold

Hos STU Roskilde har vi række stamhold målrettet forskellige behov og interesser. Det kan godt være svært at gennemskue, hvilket hold er det rigtige for dig. Derfor har vi samlet dem alle på denne side, så du kan få et overblik.

Vi hjælper med at finde det rigtige hold

Vi har mange stamhold på STU Roskilde, og det kan være svært at vide, om et hold er rigtigt for dig, før du er på det. Derfor er der også fri mulighed for, at du kan skifte til et andet hold, hvis du finder ud af, at du har valgt forkert.

Læs mere om vores stamhold her på siden.

Alle vores stamhold er opkaldt er den bygning, undervisningen finder sted i. Det gør det nemmere for dig at finde lige netop din bygning, når du skal til undervisning på STU Roskilde.

Stamhold

Stamhold 3A

Stamhold 3A henvender sig til unge, der har brug for massiv støtte til alt i dagligdagen. Det vil sige, unge der har forskellige former for fysiske eller kognitive funktionsnedsættelser og et begrænset talesprog.

Stamhold 3A

Stamhold 2A

Stamhold 2A henvender sig til unge, der har brug for støtte livet igennem. Det vil sige, unge der har gennerelle indlæringsvanskeligheder. Diagnoserne kan være udviklingshæmning, autisme og fysiske funktionsnedsættelser.

Stamhold 2A

Stamhold 1C

Stamhold 1C henvender sig især til dig, der har særlige behov og kognitive udfordringer inden for fx autismeområdet, ADHD, ordblindhed mv.

På Nordlys er der mulighed for at udvikle sig i et trygt og anerkendende ungdomsmiljø, hvor der bliver lagt vægt på, at du udvikler din selvforståelse og får relationer til andre mennesker.

Stamhold 1C

Stamhold 7B

Stamhold 7B henvender sig især til dig med autisme (herunder Aspergers Syndrom), ADHD eller andre diagnoser eller psykiske udfordringer, og som er undervisningsparat.

Når du starter på linjen har du typisk en faglig viden, der ligger omkring 8.-9. klasses niveau. Du har måske allerede været startet på en anden ungdomsuddannelse, men har brug for at starte på en frisk i trygge rammer.

Stamhold 7B

Stamhold 6A/7A

Hos STU Roskilde har vi også fire linjer, der er mere praksisorienterede. Her er du i praktik tre dage om ugen og har undervisning de resterende to.

Stamhold 6A/7A