Dagklubben

Vi har fokus på ligeværdigt samvær og aktiviteter, der styrker din personlige udvikling og sociale kompetencer. Du bliver inddraget i planlægningen af aktiviteterne og i de gøremål, der hører ungdomslivet til.

En typisk dag i Dagklubben

Vi starter med at samles for at lave et dagsprogram ved hjælp af piktogrammer og tegn til tale.

Ud på eftermiddagen får vi et let eftermiddagsmåltid, som vi laver i fællesskab (dig og en medarbejder). 

Og ellers er der fri leg og hygge med vennerne.

I klubben hygger de unge med vennerne i trygge rammer. Jeg bliver så glad når jeg mærker en stemning med grin, godt humør og glade unge. Så ved jeg, at vi er lykkes med vores arbejde. (Wendy, Klubleder)

Musik, bålhytte og kreativt værksted

Du og dine venner kan slå jer løs i klubbens musiklokale, gymnastiksal eller på den udendørs multibane med volley- og fodboldbane.

Vi spiller tit spil fx Yatzy, kortspil og diverse brætspil, og vi har kreative aktiviteter, hvor du fx kan male og lave dine egne smykker.

Du kan være med til at lave mad og bage i vores bålhytte, når vi gør klar til eftermiddagsmåltiderne.

Én gang om måneden tager vi på tur ude af huset. Det kan fx være bowlingture, cafébesøg, biografture eller musikfestivaler.

Der kan være brugerbetaling på aktiviteter eller arrangementer, der foregår ude af huset. Når der er brugerbetaling, fremgår det i det månedlige klubblad.

Dagklubbens åbningstider

Mandag - torsdag kl. 13.30 - 16.30

Fredag kl. 12.00 - 16.30

Vær opmærksom på

Dagklubben er åben i skolens ferie og på fridage fra kl. 08.30-16.30, men holder lukket mellem jul og nytår, 1. maj, Grundlovsdag og fredag efter Kristi Himmelfart.

Har du spørgsmål?

Wendy Mobeck