Aftenklubben

Her får du tid til hyggeligt samvær med vennerne og mulighed for at få vendt de spørgsmål, som trænger sig på i ungdomsårene. Det kan fx være spørgsmål om at få og være kærester, at have venner og om at flytte hjemmefra.

Gymnastik, madlavning og fælles årlig ferietur

I Aftenklubben har vi adgang til en indendørs gymnastiksal, udendørs multibane med volley- og fodboldbane og et musiklokale.

Vi øver os i at lave mad i skolekøkkenet og spiller tit spil fx Yatzy, kortspil og diverse brætspil og vi har kreative aktiviteter, hvor du fx kan male og lave dine egne smykker.

Én gang om måneden tager vi på ture ude af huset. Det kan fx være bowlingture, cafébesøg, biografture eller tager til musikfestivaler og så tager vi engang i mellem til fester med andre ungdomsklubber.

Derudover har vi tradition for en årlig fælles ferietur i juli i ind- eller udland.

Involvering og medbestemmelse

På et månedligt brugermøde bliver du sammen med de andre inddraget i planlægningen af Aftenklubbens aktiviteter. Aktiviteterne bliver annonceret i klubbladet, der udkommer én gang om måneden. 

Der kan være brugerbetaling på aktiviteter eller arrangementer, der foregår ude af huset. Når der er brugerbetaling, fremgår det i klubbladet. 

Aftenklubbens åbningstider

Torsdag kl. 16.30 - 21.00

Vær opmærksom på

Aftenklubben er lukket i skolens ferier

Har du spørgsmål?

Wendy Mobeck